KASHMIR HAIR BOTOX
Tratamentul Kashmir Hair Botox este un tratament profund hidratant care reconstruiește părul. Secretul din spatele acestui tratament consta in particule microscopice organice, care încurajează absorbția de vitamine, antioxidanți și proteine ​​pentru a pătrunde în păr, toate avand ca rezultat o calitate remarcabila a parului.Elemente esențiale cum ar fi, acizi naturali, antioxidanti puternici, keratina, aminoacizi și botox, sunt puternic integrate într-o formulă care întărește părul lăsându-l strălucitor, neted și absent de varfuri despicate.

Vopsitul, styling-ul și utilizarea de zi cu zi a instrumentelor de căldură lasa părul deteriorat. Există o serie de produse Kashmir Hair Botox pentru îngrijirea părului, cum ar fi mască, sampon , balsam si ser fiole, care ajuta la reconstruirea structurii firelor de par. Parul si scalpul au nevoie de aceste elemente nutritive , ele diminuandu-se cu trecerea anilor, keratina din organism producandu-se într-un grad mai mic.
Tratamentul are un efect de usoara indreptare a parului care dureaza pana la 6 luni. Este obligatorie folosirea produselor din gama Kashmir sampon si masca dupa aplicarea tratamentului. Produsele nu contin parabeni.
tarife PRET – 500 RON/ 1 FIOLA
KASHMIR HAIR BOTOX 4 G – FARA FORMALDEHIDA
Tratamentul Kashmir Hair Botox 4G, FARA FORMALDEHIDA, este un tratament profesional, intensiv de reparare, hidratare intensiva si reconstructie a firului de par, ce se foloseste exclusiv in saloanele de infrumusetare.Kashmir Hair Biotex 4G, fara formaldehida, are in continutul sau aminoacizi, minerale (Litium & Magneziu) , keratina naturala si silicon de inalta calitate.Aminoacizii sunt ingredientii cheie care stau la baza tratamentului si care modifica structura firului de par si ajuta in obtinerea rezultatului dorit: PAR DREPT de lunga durata!
Aminoacizii, substante cu pH scazut, patrund in interiorul firului de par, la nivelul cortexului si a medulei, unde intervin asupra pH-ului firului de par modificand-ul. Parul va capata un pH scazut, lucru ce permite modelarea parului si obtinerea rezultatuli dorit. ( pH-ul firului de par va reveni la valoarea normala in momentul contactului cu apa rece).Keratina, unul dintre componentele principale ce sta la baza formarii firului de par, ajuta la umplerea lacunelor din cuticulele de par fisurate, uscate si degradate.

Atunci cand parul este coafat in exces si supus factorilor de mediu, keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lispit de elasticitate si greu de aranjat.Cu Kashmir Hair Biotex 4G te vei bucura de un par drept, stralucitor si sanatos pana la 10 luni, chiar daca esti insarcinata, alaptezi sau te confrunti cu probleme hormonale!

tarife PRET – 700 RON/ 1 FIOLA
PhotoONE_0005_IMG_6492
IMG_6418
PhotoONE_0003_IMG_6427
PhotoONE_0006_IMG_6515
PhotoONE_0009_IMG_6534