Pmu World

Trust your journey!

USA BIOTOUCH 2013

Am participat la cursul de micropigmentare modulele Incepator, Avansat ,si Microblading dupa care am absolvit cursul de Trainer, putand elibera certificate internationale in Romania. Am inceput colaborarea cu BioTouch importand in Romania produsele originale fiind distribuitor exclusiv al acestora. De atunci am trainuit si acreditat cursanti incepatori si avansati cu certificate BioTouch inca de pe vremea cand in Romania nu exista aceasta varianta de cursuri cu certicicate recunoscute.

WARSAW 2015

Am inceput o colaborare frumoasa si de lunga durata cu Paulina Osinkoswska, si am avut placerea sa sustin un workshop de stilizare sprancene  in PMU WORLD CENTRE, POLONIA, pentru aproape 30 de studente foarte talentate si dedicate, cu experienta in dermopigmentare. Totul a fost la superlative, am avut placerea sa ma aflu in acelasi loc cu  Anna Savina artist si nume important in lumea PMU, care a prezentat Baby Doll Lips.

WARSAW 2016

Dupa prezentarea din 2015, am fost solicitata pentru un masterclass de sprancene de 2 zile cu tehnica HD UpLIFT, tehnica proprie, dezvoltata de-a lungul timpului. Cursul fost compus din parte teoretica dar si practica cu modele incusiv pentru student aceastea fiind avansate. La final studentele au fost jurizate pentru lucrarile practice sustinute iar rezultatele au fost exceptionale.Pot spune ca am ramas placut impresionata de lucrarile studentior acestia fiind foarte bine pregatiti.

POZNAN 2017

Am  fost invitata de Magdalene Mazurek in centrul Madame Art pentru un masterclass de sprancene de 2 zile cu tehnica HD UpLIFT, tehnica dezvoltata de-a lungul timpului. Experienta alturi de echipa Madame Art a fost una de top, cu oameni profesionisti,cu student foarte bine pregatiti.

Wake Up Beautiful a oferit certificate cursantelor poloneze.

WARSAW 2017

Congres international TIPMCC organizat de Paulina Osinkowska unde am avut onoarea de a prezenta tehnica HD UpLIFT alaturi de nume sonore din lumea PMU, Alan Spadone (Brazilia),Toni Belfatto (Italia), Aleksandra Manuise (USA), Roberta Peixoto (Brazilia) etc.

DUBAI 2018

BEAUTY WORLD Middle East una dintre cele mai mari expozitii de beauty din lume, unde am reprezentat Brad-ul german de aparatura si pigmenti AMIEA, alaturi de echipa distribuitorilor  AMIEA Middle East si Kasra Akbari.

LAS VEGAS 2018

PERMANENT REUNION , LAS VEGAS , conferinta organizata de Alexandra Manuise alaturi de echipa Deluxe Brows a fost o experienta de neegalat, incepand cu cele mi mici detalii organizatorice pana la locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului WIN Hotel, unul dintre cele mai frumoase hoteluri cu tematica specifice Vegasului.

Tehnica HD UpLIFT a ajuns si in America unde artistii inca lucreaza foarte mult cu tehnicile de microblading.

COSMOBEAUTY 2018 

BUCURESTI COSMOBEAUTY 2018
Am prticipat cu drag la editia Cosmobeauty 2018 organizata de Isabela Vasile, expozitie aflata la a 10 a aniversare, care aduna an de an un numar mare de vizitatori.
In cadrul expozitiei am prezentat tehnica HD UpLIFT printr-o scurta demonstratie teoretica,urmata de cea practica,cu model live.
In momentul de fata Romania este in curs de dezvoltare in acest domeniu fiind inca la inceput.

Ca artist international pot spune ca mai avem mult de invatat si experimentat, dar incepem sa intram pe drumul cel bun, cel al informatiei oferite corect.

BRAZIL 2019

ASPMU NAVIO conferinta organizata de Alan Spadone pe cel mai nou vas de croaziera  al companiei MSC CRUISE de 5500 pasageri in Bazilia, ce poate fi mai minunat?! In cadrul conferintei am avut parte de un public de 350 de studenti minunati cu un “vibe” aparte specific brazilienilor care pur si simplu au savurat prezentarea tehnicii HD UpLIFT.

As reveni oricand in acest loc minunat Brazilia.