Servicii

GO with the best!

DERMOPIGMENTARE SPRANCENE

Este o procedura semipermanenta non-invziza prin care se introduce pigment semipermanent in stratul 2 al pielii-DERM cu ajutorul unui ac de unica folosinta. Procedeul se efectueaza in doua sedinta cu o distanta de 21 de zile intre acestea. In prima sedinta pigmentul va avea o culoare mai intensa deoarece  odata cu procesul natural de vindecare, acesta dispare in proportie de 50-60%, ramanand o nunata foarte naturala. Exista si exceptii in cazul persoanelor cu tenul gras sau foarte sensibil unde pigmentul dispare mult mai usor. Acestea au nevoie de o sedinta  suplimentara, costul fiind de 300 ron.
Primul retus se realizeaza dupa 1 an si jumatate 2 ani de la prima interventie.

“CONTRAINDICATII: diabet, dezechilibre ale glandei tiroide, hemofilie,sarcina ,alaptare,dermatita.
Tehnica POWDER
Tehnica HD upLIFT

DERMOPIGMENTARE OCHI

Este o procedura semipermanenta non-invaziva prin care se introduce pigment semipermanent in stratul 2 al pielii-DERM cu ajutorul unui ac de unica folosinta. Procedeul se efectueaza in doua sedinta cu o distanta de 21 de zile intre cele doua sedinte. In prima sedinta pigmentul va avea o culoare mai intensa deoarece odata cu procesul natural de vindecare acesta dispare in proportie de 50-60%, ramanand o nunata foarte naturala. Exista si exceptii in cazul persoanelor cu tenul gras sau foarte sensibil unde pigmentul dispare mult mai usor. Acestea au nevoie de o sedinta suplimentara costul fiind de 300 ron. In functie de forma ochiului eyelinerul poate sa se opreasca la coltul extern al ochiului, sau poate continua cu o codita ascendenta dar care nu poate fi exagerat de lunga. Pentru a crea efectul genelor dese si pentru a defini linia acestora conturand astfel ochiul intr-un mod natural.
EYELINER sub forma unei linii fine cu un aspect natural sau unei linii groase pudrate cu un aspect mai accentuat, mai dramatic .

DERMOPIGMENTARE BUZE (FULL LIP)

Este o procedura semipermanenta non-invaziva prin care se introduce pigment semipermanent in stratul 2 al pielii-DERM cu ajutorul unui ac de unica folosinta.Procedeul se efectueaza in doua sedinta cu o distanta de 21 de zile intre cele doua sedinte.
In prima sedinta pigmentul va avea o culoare mai intensa deoarece  odata cu procesul natural de vindecare acesta dispare in proportie de 50-60%, ramanand o nunata foarte naturala.Exista si exceptii in cazul  persoanelor cu tenul gras sau foarte sensibil unde pigmentul dispare mult mai usor. Acestea au nevoie de o sedinta suplimentara costul fiind de 300 ron.

BUZE FULL COLOR

Tehnica reface conturul si culoarea naturala a buzelor creand cu ajutorul umbrelor efectul unor buze cu mai mult volum si mai multa culoare. Cu ajutorul acestei tehnici evoluate se pot estompa si ridurile fine din jurul gurii oferind un aspect de  intinerire. In 80% din cazuri se efectueaza si a 3-a sedinta deoarece zona buzelor este una foarte vascularizata iar sangerarea in timpul procedurii este inevitabila.

STILIZARE SPRANCENE

Stilizarea  consta in cosmetizarea sprancenei (pensat, echilibrat, vopsit),pentru fiecare fizionomie in parte.

Procedura se recomanda sa fie facuta odata la 2 saptamani.
1 sedinta -100 ron Intretinere la 2 saptamani – 50 ron

LAMINARE GENE

Laminarea genelor este potrivită persoanelor cu genele scurte și deschise la culoare fiind recomandata mai ales celor cu genele foarte drepte. Procedura poate fi efecuata ma ales celor care au dezvoltat in timp alergii la mascara. Aceasta regenereaza si stimuleaza cresterea genelor, deoarece acestea nu vor mai fi expuse la stresul mecanic provocat in timpul machierii si demachierii ochilor. Efectul dureaza pana la 2-3 luni, acestea coborand treptat la forma lor initiala.

1 sedinta / 250 ron Intretinere la 2 luni - 200 ron

MAKE UP ZI

Machiajul natural de zi ar trebui sa fie asemanator celui transparent intalnit cel mai des in reclamele pe care le vedem in revistele Glossy la capitolul cosmetice, asta in cazul in care ne referim la activitatea noastra zilnica, la job sau la sala de fitness.

In cazul unui eveniment de zi machiajul consta in matifierea tenului si mentinerea acestuia, accentuarea ochilor cu ajutorul rimelului, evidentierea pometilor cu un blush discret si punerea in valoare a buzelor cu un gloss transparent.

300 ron

MAKE UP SEARA

Un eveniment special solicita un look special. Machiajul de seara este calea de mijloc intre machiajul de zi si cel de ocazie. Acest machiaj ne permite sa ne jucam si sa accentuam ochii dar si buzele cu ajutorul variatelor tehnici (smokey eye, eyeliner, etc). Machiajul de seara consta in corectia fetei prin iluminare si umbrire, accentuarea ochilor cu ajutorul oricarei tehnici ( maxim 2 nuante),aplicarea genelor false, evidentierea pometilor cu ajutorul blushului si conturarea buzelor.

400 ron

MAKE UP + COAFAT MIREASA

” Look perfect on your wedding day” Nunta poate fi fara indoiala unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta….toti ochii pe tine, la felul in care arati si mai ales la felul in care te simti. Impreuna vom alege LOOK-UL  potrivit pentru ca tu sa radiezi si sa petreci clipe de neuitat.

In mod normal machiajul de mireasa este unul natural, perfect si stralucitor cu accente fine pe ochi si buze naturale.DAR…..putem face si exceptii astfel incat sa personalizam machiajul in felul in care “TU” te vei simti confortabil.In ultima perioada smokey eye este unul dintre cele mai solicitate tipuri de machiaj al ochilor. Ca expert in domeniu consider ca machiajul trebuie sa respecte anumite reguli de baza iar rezultatul final sa fie un tot unitar. Ochi conturati cu gene arcuite, sprancene ingrijite,ten radiant si stralucitor cu buze si obraji glamour perfecti pentru a fi sarutati.

1000 ron